joi , martie 22 2018
Home / Femei / Ce culori la haine se poarta in acest an
Ce culori purtam la haine in 2017
Ce culori purtam la haine in 2017

Ce culori la haine se poarta in acest an

Fiecare sfarsit de an inseamna pregatiri pentru noi trenduri, noi strategii, noi obiective si noi idealuri. Nu degeaba ii spunem Anul Nou, cel care va urma, in cazul de fata, 2017.

Ce culori purtam in acest an? Care sunt culorile in trend?

In materie de fashion, majoritatea dintre noi alegem sa fim bine imbracati atat in timpul liber cat si la locul de munca, iar asta inseamna sa fim la curent cu ce se mai intampla in lumea modei pe plan local dar si international. Tonul este dat in fecare an de mari case de moda, publicatii de specialitate din tara si de afara, de disigneri. Acestia propun in fiecare an noi linii si culori in industria de haine si propun tinute pentru toate cele patru anotimpuri.

Asa cum era de asteptat, deja au aparut primele trenduri pentru 2016 in materie de haine, pentru sezonul primavara/vara 2017. Hai sa vedem care sunt culorile care se vor purta in 2016.

Designerii ne propun cinci palete cheie de culori in 2016 : Backyard , Soft nostalgie, Litoral , Desert Bloom și amintiri de familie . Soft Nostalgia joacă rolul cel mai important , cu o continuare a pasteluri care devin în special mai saturate . Desert Bloom reîmprospătează noțiunea de mediere cu noi tonuri de bază și culori de moda ispititoare , care oferă o nouă perspectivă .

LITORAL – VIBRANT 

Ce culori purtam la haine in 2016
Ce culori purtam la haine in 2017

Aceasta culoare este prezentata ca o selecție vibranta de tonuri medii. Bubblegum roz joacă un rol esențial , în timp ce nuante noi de Coral și Melon sunt influențate de mulaje roz și grapefruit . Orhidee și Aqua sunt oferite ca și culori de moda emergente . Custard este plin de viață , dar nu prea saturat cu nuanta de galben . Chartreuse este introdus ca un nou val. Coral este un nou roz in acest sezon , cu nuanțe de somon.

JEWEL TONE PALETTE

Tonurile bijuterie rămân relevante pentru primavara / vara 2016 , cu o noua oferta de amintiri de familie . Roșu și verde pentru a juca cele mai importante roluri în continuare , inclusiv nuanțe familiare de Burgundia întuneric și luminos Ruby . Verde devine mai influențat de blues cu Evergreen și întuneric . În timp ce Marina progreseaza ca o culoare de bază influenta , Indigo oferă o nouă alternativă . Struguri violet este prezentata ca o nouă culoare de moda .

Culori la moda in 2017
Culori la moda in 2017

About Roxana

Imi place sa scriu despre haine, tinute si accesorii fashion pentru femei. Sunt de parere ca nu ai nevoie de multi bani pentru a avea un look elegant si in trend. Astfel ca recomand haine si incaltaminte dama pentru orice buget.

Vezi si ...

blanuri dama haine

Veste si haine de blana ieftine cu transport gratuit

Atat vestele cat si hainele de blana, sunt piese importante de imbracaminte in sezonul rece. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *