pentruanimale.ro

Reduceri de Valentine’s Day de la eMAG

sinsay.com/ro

Asa cum era de asteptat, eMAG revine si in acest an cu o campanie de reduceri care sa ne faca mai accesibile si mai ieftine cadourile pentru cei dragi. Campania a inceput azi, 8 februarie 2016 si dureaza pana pe 15 februarie 2016. Asa ca avem la dispozitie sapte zile de reduceri la toata gama de produse: telefoane, televizoare, laptopuri, electrocasnice, fashion, casa si gradina, petshop.

Campania de reduceri eMAG de Valentine’s Day 2016 o puteti accesa la adresa: http://www.emag.ro/cmp/valentine-s-day-2016/

Un lucru interesant, in acest an eMAG vine cu o categorie noua de reduceri, dedicata evenimentului Valentine’s Day din 2016 si care se numeste: Cadouri Romantice. Un eveniment dedicat iubirii nu putea sa aiba un nume mai sugestiv 🙂

Reducerile de preturi la cadouri ajung pana la 60-70% la unele categorii precum Bricolaj-Articole de iluminat si electrice. Aici gasiti oferte numai bune de cumparat daca aveti rabdare sa cautati produsul dorit.

Telefoanele sunt o alta categorie cu preturi reduse, am gasit iPhone 6 si 6S la oferta dar si Samsung Galaxy S6 si S6 Edge. Reducerile de pret la telefoane ajung pana la 400-500 de lei in functie de model.

Televizoarele sunt o alta categorie cu preturi bune in aceasta perioada. Televizoarele LED Smart Philips si Samsung au reduceri substantiale.

Daca erati in cautarea unui frigider sau a unui cuptor incorporabil, va invit in sectiunea Electrocasnice mari si mici pentru preturi reduse de Valentine’s Day. Oferta eMAG este una variata la aceasta categorie si aduce promotii interesante.

Hainele sunt si ele in promotie de Valentine’s Day. eMAG a redus pretul categoriei Fashion cu pana la 70% si gasim articole de imbracaminte atat pentru barbati si femei cat si pentru copii. Tot aici se afla si articolele de incaltaminte si accesorii pentru femei si barbati.

Iar pentru iubitorii si posesorii de animale de companie sau acvaristica va recomand sectiunea Petshop care vine cu reduceri bune la hrana si accesorii pentru animale sau acvarii si accesorii acvaristica.

Love be with You! and Happy Valentine’s Day!

answear.ro
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Reduceri imbracaminte si incaltaminte din magazinele online pentru femei
Logo