Despre noi…

Despre echipa FashionHit.Info

Timpul a devenit o problema cotidiana, avem atatea de facut si atat de putin timp la dispozitie: munca, familie, timp personal…si lista poate continua. Iar atunci cand vrem sa facem cumparaturi avem nevoie de timp pentru deplasare, studiat oferte, probat haine, apoi studiat oferte 🙂

Asa ca ne-am gandit sa-ti venim in ajutor cu o selectie a celor mai bune oferte la haine din mediul online si de ce nu, la preturi reduse, acum si in lunile care umeaza. Inceputul de an este una din perioadele cu reduceri bune si promotii la articolele de imbracaminte si incaltaminte atat pentru femei si barbati dar si pentru copii. Apoi urmeaza aprilie cu Sarbatorile de Paste, perioada in care reducerile la haine si incaltaminte ajung pana la 70%. Iar in toamna incep pregatirile de Black Friday din lunile noiembrie si decembrie.

Termeni si conditii

Ofertele prezentate de noi pe site-ul FashionHit.Info apartin furnizorilor care le detin si acestea sunt supuse schimbarilor. Incercam sa mentinem produsele cu o descriere si pret actualizate la zi insa pot aparea si mici diferente. Unele produse ies din promotiile de reduceri si astfel pretul se poate schimba in timp.

Culoarea, marimile si celelalte caracteristici ale produselor prezentate pe site trebuie studiate cu atentie pe site-ul magazinului de unde cumparati. Desigur, orice produs poate fi returnat in termenul legal in cazul in care apar probleme dupa livrarea produsului.

Acest site foloseste Cookies pentru o mai buna experienta a utilizatorului. Navigarea pe site aduce acceptul tau in privinta acestor termeni si conditii.

Pentru utilizarea site-ului si pentru a putea beneficia de ofertele noastre, nu este necesar sa ai un cont, nu stocam date personale. Totusi, iti recomand inscrierea la Newesletter-ul nostru pentru a ramane la curent cu ultimele oferte publicate pe site. Nu facem SPAM iar la noi adresa ta de email va fi in siguranta. Pentru orice intrebari legate de ofertele de haine si incaltaminte prezente pe site te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Iti multumim pentru vizita,

Numai bine

Reduceri imbracaminte si incaltaminte din magazinele online pentru femei
Logo